

## Montgomery Academy

An Academy within the Fylde Coast Academy Trust

Headteacher: Mr S. Careless BSc MSc NPQH Senior Deputy Headteacher: Mrs C. Montgomery BSc MSc NPQSL

e-mail: admin@montgomery.fcat.org.uk Web: www.montgomeryschool.co.uk

All Hallows Road Bispham Blackpool FY2 0AZ

Tel: 01253 356271 Fax: 01253 352305

Inspiring Excellence Together

## **Year 10 Summer Term Examinations**

19<sup>th</sup> May 2025 Dear Parent/Carer

Further to my letter dated 1<sup>st</sup> May, I write with the overall timetable for the forthcoming year 10 examinations. Students will receive an individual timetable which states the dates, times and seat numbers for the subjects they study – but this will be nearer to the actual examinations in June. A reminder that there are revision materials on the school website here:

https://www.montgomeryschool.co.uk/staff-and-student-portal/Revision

Students will follow their normal timetable when they do not have an examination.

Best wishes

Clare Montgonery

Mrs C Montgomery Senior Deputy Headteacher

	Monday 16th June	Tuesday 17th June	Wednesday 18th June	Thursday 19th June	Friday 20th June
9am		Year 10 Religious Studies- Christianity 1 hour (9:00am-10:00am)		Year 10 Maths - Paper 1  1 hour  (9:00am-10:00am)	Year 10 English Language 1 hour (9:00am-10:00am)
L0am		+		(5.00am-10.00am)	
L1am		Y10	Break: 10:15am-10:	35am	
		Year 10 Combined Biology  1 hr 15 mins (10:35am-11:50am) Year 10 Separate Biology 1 hr 45 mins		Year 10 Geography  1 hour 15 mins  (10:35am-11:50am)	
L2pm		(10:35am-12:20pm)			
		Y1	0 Lunch: 12:30pm-1	pm	
lpm	Year 10 History				
$\dashv$	2 hours				
$\dashv$	(1:00pm-3:00pm)				
2pm	(180)				
3pm					

<sup>⊥</sup> P.T.O.



	Monday 23rd June	Tuesday 24th June	Wednesday 25th June	Thursday 26th June	Friday 27th June
9am	Year 10 Maths - Paper 2	Year 10 Drama			Year 10 English Literature
	1 hour (9:00am-10:00am)	1 hour (9:00am-10:00am)			1 hour (9:00am-10:00am)
10am			ļ		
		V10	Drook: 10:15om 10:2	I Fame	
		and the second second	Break: 10:15am-10:3	Sam I	
11am	Year 10 Food & Nutrition 1 hour 45 mins (10:35am-12:20pm)	Year 10 Combined Chemistry 1 hr 15 mins (10:35am-11:50am)	Year 10 Combined Physics 1 hr 15 mins (10:35am-11:50am)		
	Year 10 Media Studies 1 hour 30 mins (10:35am-12:05pm)	<u>Year 10 Separate Chemistry</u> 1 hr 45 mins (10:35am-12:20pm)	Year 10 Separate Physics 1 hr 45 mins (10:35am-12:20pm)		
12pm	Year 10 Religious-Islam 1 hour (10:35am-11:35am)				
		Y1	0 Lunch: 12:30pm-1p	om	
1pm			Year 10 French Writing		
			1 hour(F)/1 hour 15 mins(H)		
			(1:00pm-2:00/2:15pm)		
2pm					
3pm					

	Monday 30th June	Tuesday 1st July	Wednesday 2nd July	Thursday 3rd July	Friday 4th July			
9am		Year 10 Child Development 1 hour (9:00am-10:00am)  Year 10 GCSE PE 1 hr 15 mins (9:00am-10:00am)						
.0am								
	Y10 Break: 10:15am-10:35am							
l <b>1</b> am	Year 10 Design and Technology: Timbers 1 hour 45 mins	Year 10 Computer Science  1 hour 30 mins  (10:35am-12:05am)						
2pm	(10:35am-12:20pm)	(10.55011, 12.65011)						
		Y1	0 Lunch: 12:30pm-1	pm				
pm	Year 10 French Listening & Reading Listening: 35 mins (F) / 45 mins (H)							
pm	Reading: 1 hour (F) / 1 hour 15 mins (H) (1:00pm-3:00pm approx)							
pm								

