

## A.M. and P.M.

1) Fill in the gaps in this table. Use the information provided to work out the answers. The first row has been completed for you.

Start	Finish	Event	Time taken
9:25 a.m.	9:45 a.m.	Bus journey to town	20 minutes
9:45 a.m.		Shopping	55 minutes
10:40 α.m.	11:35 α.m.	Go to computer shop	
11:35 a.m.		Indoor playzone	1 hour 30 minutes
1:05 p.m.		Lunch	1 hour
	2:50 p.m.	Visit library	
2:50 p.m.		Afternoon tea	45 minutes
		Journey home	25 minutes

2) Plan your own ideal day using the table below.

Start	Finish	Event	Time taken



## A.M. and P.M. Answers

Question	Answer				
1.	Fill in the missing cells in this table. Use the information provided to work out the answers.  The first row is completed for you:				
	9:25 a.m.	9:45 a.m.	Bus journey to town	20 minutes	
	9:45 a.m.	10:40 a.m.	Shopping	55 minutes	
	10:40 α.m.	11:35 a.m.	Go to computer shop	55 minutes	
	11:35 a.m.	1:05 p.m.	Indoor playzone	1 hour 30 minutes	
	1:05 p.m.	2:35 p.m.	Lunch	1 hour	
	2:35 p.m.	2:50 p.m.	Visit library	15 minutes	
	2:50 p.m.	3:35 p.m.	Afternoon tea	45 minutes	
	3:35 p.m.	4:00 p.m.	Journey home	25 minutes	
2.	Plan your own ideal day using the table below.				
	Variety of answers. Ensure that the start times and end times match the time taken.				